Basiscursus Nordic Walking bij de AV De Spartaan in Lisse


LISSE, 20090302 -- De Spartaan start weer een basiscursus Nordic Walking en wel op maandag 6 april a.s. om 19.00 uur op de atletiekbaan aan de Ter Spekkelaan in Lisse

De Spartaan biedt de mogelijkheid om de juiste techniek aan te leren. In een groep (max. 20 personen) wordt er onder deskundige leiding geoefend. En bent u de techniek machtig dan kunt u doorgaan in de reguliere trainingsgroepen.

Elke groep staat onder leiding van een gediplomeerde Nordic Walking Trainer. Tijdens deze 6 trainingen leert u stapsgewijs de juiste manier van lopen, zwaaien, planten en afzetten.

Voor deelname aan de techniekcursus vragen wij een vergoeding van ¤ 30, -- en voor ¤ 10,-- extra kunt u tijdens de techniekcursus gebruik maken van onze poles. Aangeraden wordt met echte Nordic Walking poles te oefenen.

Zoals al aangegeven na afloop van de cursus kunt u doorgaan met Nordic Walking bij de AV De Spartaan. Wij bieden u dan de gelegenheid om 2 maal per week (donderdag- en maandagavond de Nordic Walking sport te beoefenen onder leiding van onze gediplomeerde Nordic Walkingtrainers.

Zij bieden een gezellige groep, een gevarieerd programma en blijven helpen om de juiste techniek te handhaven en plezier te beleven aan deze mooie buitensport.

Heeft u belangstelling neem dan contact op met Piet van Rijnberk
rijnberk.p.g.j.van@planet.nl ).





Ingezonden persbericht