Hertog-Jan pils nu ook in handig 6-pack


ARCEN, 20090306 -- Hertog Jan introduceert in week 13 een nieuw, handig 6-pack met 33cl flessen Hertog Jan pils. Hiermee speelt de bierbrouwer in op de toenemende vraag van consumenten naar kleinere, en gemakkelijke verpakkingen.

"Steeds meer bierliefhebbers hebben Hertog Jan in de koelkast", zegt brouwmeester Gerard van den Broek. "Vaak als hun favoriete merk, maar ook steeds meer bierdrinkers kiezen voor Hertog Jan naast een ander biermerk, bijvoorbeeld voor speciale gelegenheden of gewoon als extra verwenmoment. Om op de behoefte in te spelen naar een kleinere verpakking dan een krat Hertog Jan hebben we dit 6-pack ontwikkeld met daarin zes fraaie 33cl flessen Hertog Jan pils."

Het nieuwe 6-pack Hertog Jan pils met flessen zonder statiegeld is vanaf week 13 verkrijgbaar bij supermarkt en slijterij. De adviesprijs is 5,49 Euro.

Over Hertog Jan
Hertog Jan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse biercultuur met zijn pilsener en ruime assortiment aan speciaalbieren, zoals Hertog Jan Karakter, Weizener en Grand Prestige. Hertog Jan is onderdeel van 's werelds leidende brouwerijgroep Anheuser-Busch InBev, in Nederland ook verantwoordelijk voor merken als Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Beck's. Zie voor meer informatie: www.hertogjan.nl





Ingezonden persbericht