Ingezonden persbericht


Met onder andere Jan Smit, Nick & Simon, Jannes en Marianne Weber

Mega Piratenfestijn weer
terug naar Lemelerveld

LEMELERVELD - Het Mega Piratenfestijn slaat op vrijdag 6 maart weer de tenten op in Lemelerveld. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme feesttent op het evenemententerrein aan de Vilstersedijk. Op het programma van het zesde Mega Piratenfestijn in Lemelerveld staan optredens van tal van artiesten uit de piratenwereld. Van Jannes tot Nick & Simon en van Jan Smit tot Marianne Weber.

Het Mega Piratenfestijn vormt in de deze regio al een begrip. Het reizende muziekfestival is onder andere jaarlijks te gast in Lemelerveld, Nieuwleusen (Ov); Borger (Drenthe), Zelhem (Gelderland), Surhuisterveen (Friesland), Heerhugowaard (Noord-Holland), Wanroij (Noord-Brabant) en Neer (Limburg). Het feest krijgt dit jaar circa zeventien haltes in heel Nederland. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten uit de Nederlandstalige muziekwereld treedt op en de van RTV-Oost en de TROS bekende presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op tot volledige euforie. Op het podium is ook ruimte voor een groot aantal bezoekers. Zij vieren hun eigen feestje. Het resultaat is dat de sfeer van het podium afspat. De condens komt van het tentzeil naar beneden. En het publiek bouwt zijn eigen feestje. In de polonaise, hossend of gewoon lekker met een biertje in de hand van achteruit de tent (waar alles wat op het podium gebeurt te volgen is op grote filmschermen). Sfeer, sfeer en nog eens sfeer. De Mega Piratenfestijnen zijn geen feesten, het zijn vieringen. Vieringen van het piratenleven; vieringen voor de liefhebbers van deze zenders en vieringen van de (doorgaans) Nederlandstalige muziek. De TROS is aanwezig om tv-opnames te maken. Het programma bestaat niet alleen uit grote namen. Ook verschillende talenten uit de regio rond Lemelerveld zullen een kans krijgen om hun liedjes te zingen voor een groot publiek.

Programma

Jan Smit, Jannes, Nick & Simon, Thomas Berge, Bouke, Corry Konings, Koos Alberts, Alex, Helemaal Hollands, Patrick!, Marianne Weber, Jan Keizer, 3Js, Monique Smit en vele anderen.

VVK

Kantoorboekhandel Nico de Graaf in Nieuwleusen, CD Hal in Ruinen, Café Reimink in Lemelerveld, Café de Japperij in Staphorst, Electro Centrum Expert in Raalte, Café 't Praothuus in Wijhe, Café 'n Esch in Den Ham, Café 't Achterhuus in Haarle, Music Store Van Lingen in Ommen, Café Vossenhol in Daarlerveen, Café de Schoenmaker in Luttenberg en De Smulbaai in Heino. Ook bij alle vestigingen van Music Store in de Benelux, de vestigingen van Primera en bij Paylogic (www.paylogic.nl, tel: 0900-72956442) kunt u kaarten bestellen. Verder zijn er ook kaarten verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Verdere gegevens

Locatie: Evenemententerrein aan de Vilstersedijk
Entree: 22,50 euro
Aanvang: 20.00 uur
Tent open: 18.30 uur

Meer info:
www.megapiratenfestijn.nl



Ingezonden persbericht