PERSBERICHT

Arnhem, januari 2009

Gespreksgroep 'zorg voor dementie thuis' in Arnhem

Stichting Thuiszorg Midden Gelderland en de Gelderse Roos starten samen een gespreksgroep voor mensen die thuis een dementerende verzorgen.

De gespreksgroep is vooral bedoeld om onderling te praten over wat het betekent om een dementerende te verzorgen. De nadruk ligt op begrip, steun en advies die de deelnemers aan elkaar geven. Daarnaast krijgt u informatie en praktische adviezen over de omgang met een dementerende. De gespreksgroep wordt begeleid door Kristel van den Bosch, dementieconsulente.

De gespreksgroep is op vrijdagmiddag, eens in de twee weken en start bij voldoende belangstelling op vrijdag 6 maart 2009 in 'De Braamberg' aan de Wagnerlaan 2 te Arnhem.

Inschrijven kan via de website www.stmg.nl of via een inschrijfformulier. Na inschrijving volgt een intakegesprek. Voor meer informatie of het aanvragen van een inschrijfformulier kunt u contact opnemen met het Cursusbureau, tel. (026) 376 15 16 (maandag t/m donderdag tussen 10.00 - 12.00 uur).


-----------------------

Noot aan de pers:

S.v.p. bij plaatsing bericht rekening houden met sluitingsdatum inschrijving (= 2 weken vóór startdatum cursus).

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met mevrouw A. Fokkens, afdeling GVO en Preventie, telefoon (026) 3761742 (maandag, dinsdag, donderdag)