Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

CONTEST 'BESTE DJ VAN OVERIJSSEL' VRIJDAG VAN START

Vrijdagavond 6 maart is het zover! De start van de allereerste voorronde van de dj-contest 'Beste van Overijssel 2009'. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Swizz Entertainment in Dedemsvaart i.s.m. met partners als Podium Hardenberg en Kunst en Cultuur Overijssel. De primeur van deze competitie -waarvoor een opmerkelijke media-aandacht bestaat- gaat plaatsvinden in de grote zaal van uitgaanscentrum Podium in Hardenberg tussen 20.00 en 02.00 uur.

Vrijdag gaan we van start met de eerste 10 deelnemers van de in totaal 30 geselecteerde dj's. Als hoofdprogramma de dj-contest maar met ene 'vette' afterparty Het is dus niet alleen kijken en luisteren, maar ook vooral dansen en meedoen met de beste dj's die er in Overijssel te vinden zijn. Misschien ontdek jij de 'Tiësto van de lage landen'? Een professionele jury zal de 10 deelnemers beoordelen en de beste doorsturen naar de halve finale op 3 april, ook in Podium. De winnaars van de halve finales gaan uiteindelijk door naar de grote finale op vrijdag 24 april. Zorg dus dat je er vrijdagavond bij bent vrijdag en moedig jouw favoriete dj aan naar eeuwige roem!

Alle informatie over de dj's, muziekstijlen en achtergronden is te lezen op de website www.wieisdebestevanoverijssel.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht