Ingezonden persbericht


Amersfoort, 2 maart 2009

NEDERLANDSE TALENTEN STRIJDEN IN ROTTERDAM OM NATIONALE TENNISTITEL

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart vinden de Nationale Overdekte Jeugd Kampioenschappen (NOJK) t/m 14 en t/m 16 jaar plaats. Per leeftijdscategorie strijden dit weekend 32 jongens en meisjes in Tennishal Victoria te Rotterdam om de nationale indoortitel.

Acceptatie NOJK

In de leeftijdscategorieën t/m 14 en t/m 16 jaar zijn de beste 32 jongens en meisjes van de REAAL Jeugdranglijst rechtstreeks geaccepteerd voor het hoofdtoernooi. Tijdens de NOJK kunnen ze punten verdienen voor de REAAL Jeugdranglijst.

Deelnemers

Met Russel Evangelista, Jelle Sels en Vincent Kommers als kanshebbers, belooft het toernooi voor jongens t/m 14 jaar een spannende editie te worden. Tijdens de Tennis Europe Wintercup behaalden deze jongens, toen nog zij aan zij, de vierde plaats in de finale.

Bij de meisjes in de leeftijdscategorie t/m 16 jaar doet Indy Vroome, winnares van de Orange Bowl, een gooi naar de titel.

Het volledige deelnemersveld van de NOJK t/m 14 en t/m 16 jaar staat op www.knltb.nl.

Aanvangstijden

Vrijdag 6 maart beginnen de wedstrijden om 9.00 uur, zaterdag 7 en zondag 8 maart wordt vanaf 10.00 uur getennist. De finales worden op zondag gespeeld. De uitslagen zijn ook te volgen op www.knltb.nl. De toegang tot de NOJK is gratis.