Saxion Hogescholen
BR>

di 03 maart 2009

Saxion open dag Apeldoorn


Op vrijdag 6 maart van 13.00 tot 17.00 uur vindt er weer een open dag plaats bij Saxion, locatie Apeldoorn. Tijdens `Saxion Open' in Apeldoorn staat de opleiding Hoger Hotelonderwijs centraal. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken. Eén week later, op vrijdag 13 maart, presenteren alle opleidingen van Saxion zich bij de locatie Enschede en op 20 maart bij Saxion, locatie Deventer.

Tijdens de opleiding Hoger Hotelonderwijs leren studenten hoe ze als ondernemer of manager met succes een bedrijf in de hospitalitybranche kunnen leiden. De student leert de wensen van de gast te vertalen in een aansprekend, gastgericht product. Tijdens de open dag wordt de link gelegd met de opleiding door verschillende workshops, zoals food & beverage en een koffie en thee proeverij.
Verder is er informatie te verkrijgen over het International Programme, dat dit jaar nieuw van start is gegaan bij de opleiding. Deze variant van de opleiding is geheel in het Engels en richt zich met name op de internationale hospitality business.

Tijdens de open dagen in Enschede en Deventer, die beide van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden, wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, de aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studieoriëntatie, de financiële kant van studeren, het studentenleven in Deventer en Enschede en Saxion als werkgever.

De opleiding Hoger Hotelonderwijs is gevestigd aan de Kerklaan 21 in Apeldoorn.
Meer informatie is te vinden op saxion.nl.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Rob Admiraal, directeur van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, telefoon 053-4871631