TROS


Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 05-03-2009

Televisie
DE PALINGSOAP
Uitzending vrijdag 6 maart
Nederland 1- 20.30 uur

JAN KEIZER MAAKT NIEUW ALBUM MET DOCHTER NELLY

In DE PALINGSOAP van vrijdag 6 maart krijgt Jan Keizer groen licht om een nieuw album te maken met zijn dochter Nelly.

Voor de moeder van Yolanthe, Richarda van Kasbergen, komt het gidsseizoen eindelijk een beetje op gang. Ze leidt een groep toeristen rond door Volendam.

Jan Smit is door Jan Keizer uitgenodigd om mee te gaan naar de Champions Lounge in de Arena om de wedstrijd van Ajax tegen FC Volendam te komen kijken. FC Volendam spits Jack Tuyp gaat ook mee. Jack is geschorst voor de topper tegen Ajax en baalt daar stevig van.

In deze wekelijkse reallife soap volgen de camera's het dagelijkse leven van bekende én onbekende inwoners van het beroemde Volendam. De kijker krijgt de bijzondere verhalen te zien van de gewone inwoners van dit eigenzinnige dorp.

Centraal staan hierbij de plekken die een gemeenschappelijke binding hebben zoals de voetbalvereniging FC Volendam en natuurlijk de beroemde dijk waar iedere toerist geweest moet zijn.

Aan de hand van de bekende Volendammers wordt in deze TROS-serie een aantal markante nog onbekende Volendammers geïntroduceerd. Volendammers die een belangrijke rol spelen bij het in stand houden van de Volendammer identiteit.

Kijk voor meer informatie op www.palingsoap.nl




TROS