VKA sluit zich aan bij verkiezing Overheidsmanager van het Jaar

Persbericht

Overeenkomst ondertekend door Thom de Graaf als voorzitter van de stichting en Wim Schimmel namens Verdonck, Klooster & Associates.

Op 4 maart 2009 heeft Verdonck, Klooster & Associates zich officieel aangesloten bij de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar. De overeenkomst werd ondertekend door Thom de Graaf in zijn rol als voorzitter van de stichting en Wim Schimmel, directeur van adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates uit Zoetermeer. De locatie was het stadhuis van Nijmegen, waar mr. Thom de Graaf burgemeester is.

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) ondersteunt de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar van harte. VKA wil zich, bij het enerverende veranderingsproces dat de publieke sector in Nederland doormaakt, inzetten om tot duurzame verandering en verbetering te komen voor het maatschappelijk belang. De betrokkenheid bij de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar sluit daar perfect op aan.

Verdonck, Klooster & Associates is een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis en oog voor resultaat te combineren met uitgelezen kennis van de sector en gevoel voor de menselijke factor. Door het bundelen van kennis wordt een inspirerende omgeving gecreëerd, waarbinnen collega's elkaar stimuleren en aanvullen. In combinatie leidt een en ander tot succesvolle oplossingen voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.

T: +31 (0)79 368 1000 E: info@vka.nl