Gemeente Nuth


Hernieuwde oproep: Limburgse Energie Subsidie

Een groot aantal Limburgse gemeenten werkt samen met de Provincie Limburg om energiebesparing en duurzame energieopwekking te stimuleren. Ook de gemeente Nuth doet hieraan mee.

Â

Op 1 september 2008 is de Limburgse Energie Subsidie (LES) gestart. Gedeputeerde Bert Kersten en de voorzitter van de VEGAL, burgemeester (Beek) Armand Cremers verrichtten de kick-off en presenteerden het project aan de pers.

Â

Wilt u meer leefcomfort, een lagere energierekening én een bijdrage leveren aan het terugdringen van het broeikaseffect?

Â

Dan is dit een goed moment.

U kunt nog tot 1 oktober 2009 subsidie krijgen op energiebesparende maatregelen.

De Provincie Limburg stelt samen met 35 Limburgse gemeenten geld beschikbaar voor energiebesparing bij bestaande woningen, basisscholen en sportverenigingen.

Een goed moment dus om nu in actie te komen. Immers, energie besparen is niet alleen goed voor het milieu, het is nu extra voordelig voor uw portemonnee.

Â

Op de site www.limburgseenergiesubsidie.nl vindt u meer informatie over deze subsidieregeling. Ook is voor iedere doelgroep een folder beschikbaar. U kunt deze ophalen bij uw gemeente of opvragen bij de helpdesk van LES, telefoonnummer 043 389 7639, of mailen naar les@prvlimburg.nl.