Geachte relatie,

De media bericht dagelijks over gebeurtenissen in de samenleving. In de afgelopen maanden heeft de media voor hete vuren gestaan. Vaak heeft zij moeten afwegen of bepaalde beelden, denke aan de cartoonkwestie en Fitna, publiekelijk vertoond zouden moeten worden. In het algemeen is vaak gekozen om zulke berichten niet te vertonen. Kan dat zomaar? Wie maakt uit wat wel kan en wat niet? Hebben mensen niet het recht om daar kennis van te nemen?

Onder het thema 'Humor en religie in de media' organiseren Studenten Unie Nederland (SUN), vrouwenvereniging Hilal Basak en Jongerencentrum MGT op 6 maart 2009 een debat waarin dit thema bespreekbaar zal worden gemaakt. Gezien de omvang en het belang van het onderwerp zullen wij vanuit verschillende invalshoeken naar dit thema kijken.

Panelleider: Dhr. Abdellah Dami

Panelleden:
Dhr. Mohammed Cheppih (Islamdeskundige)
Dhr. J.D. Wuister (Dominee)
Dhr. Frenk der Nederlanden (Het Parool)
Mevr. Ebru Umar (Columniste Metro)

Van 18:15 tot 21:00
Datum: 6 maart 2009
Locatie: Raadszaal stadsdeel Bos en Lommer
Adres: Bos en Lommerplein 250

In verband met beperkte plaatsen stellen wij het op prijs als u voor 3 maart 2009 uw reservering doorgeeft. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u bellen naar en/of mailen met Bahattin Aydin 06-42116048, reservering@studentenunie.nl

Met vriendelijke groet,

B. Aydin
vice-voorzitter Jongerencentrum MGT

http://www.mgtbosenlommer.nl