Ingezonden persbericht

- PERSBERICHT -

JAN SMIT A.S. ZATERDAG IN SUPERNICK OP NICKELODEON

Amsterdam, 5 maart 2009

Uitslapen is een absolute no go a.s. zaterdag. Jan Smit is namelijk te gast bij Patrick en Terence in SuperNick! De ongelofelijk populaire zanger staat op dit moment op nummer 1 met het nummer 'Je Naam in De Sterren' en zal zijn hit natuurlijk ten gehore brengen aan zijn jonge fans. Maar Jan komt niet alleen naar de studio om te zingen...

Patrick en Terence zullen hem op de vroege zaterdagochtend op geheel eigen wijze overstelpen met vragen. De kinderen thuis kunnen, voor en tijdens het programma, zelf vragen insturen voor Jan via supernick@nickelodeon.nl. Maar we verwachten natuurlijk ook een eerlijk antwoord van Jan als hij, bij het wekelijkse spel 'Bak er wat van', bepaalt of dit door de meiden of de jongens gewonnen wordt.

De jongens of de meiden?
Naast Jan Smit is er natuurlijk nog veel meer te zien in SuperNick. De 'Superrace' komt voorbij, Angela van Dieren wordt in 'Make me Famous' omgetoverd tot Miley Cyrus en zal de 'wizzkid' van deze week 'de overhoring' aan kunnen? De interactieve programma-onderdelen worden afgewisseld met de beste cartoons en series en we zullen zien wie deze aflevering uiteindelijk zal winnen...de jongens of de meiden?

SuperNick: ieder zaterdagochtend vanaf 09.00 uur en woensdagavond
vanaf 18.05 uur op Nickelodeon

-EINDE BERICHT-