Ingezonden persbericht



Amsterdam, donderdag 30 oktober 2008

Start kaartverkoop trance energy

's Werelds meest toonaangevende Trance evenement strijkt op zaterdag 7 maart traditiegetrouw neer in de Utrechtse Jaarbeurs: het is weer tijd voor de jaarlijkse viering van Trance Energy. Met het grote succes van de afgelopen editie nog vers in het geheugen, wordt alles in het werk gezet om deze aflevering te overtreffen. De kaartverkoop gaat zaterdag 29 november van start.

http://www.trance-energy.nl/te2009/persbericht09/foto01.jpg

Sinds de première op 29 april 1999 in het Eindhovense Beursgebouw, is Trance Energy alweer toe aan de zestiende aflevering. Met jaarlijks 30.000 bezoekers is het inmiddels de grootste trance gathering ter wereld. De afgelopen edities hebben het sterke internationale karakter van trance nogmaals benadrukt en dat was het afgelopen jaar duidelijk terug te zien, toen een groot gedeelte van de bezoekers van buitenlandse afkomst was. Er liepen minstens vijftien verschillende nationaliteiten rond, waarvan een aantal feestvierders zelfs het vliegtuig vanuit het verre Australië hadden genomen.

In de Jaarbeurs draaiden die nacht grootheden als Tiësto, Ferry Corsten en Marco V de sterren van de hemel, onder begeleiding van een groots opgezette show en een indrukwekkend lichtspektakel. Voor Trance Energy 2009 zijn er in de Jaarbeurs vier area's gepland en gaan de Mainstage, Future Stage en High Contrast op herhaling. De Club Stage wordt dit jaar vervangen door een echte originele Trance Classics stage, waar alle onvergetelijke klassiekers uit het rijke trance verleden voorbij zullen komen.

Op 7 maart 2009 zal tijdens het tienjarige jubileum van Trance Energy een ijzersterke vertegenwoordiging, afkomstig uit het (inter)nationale trance firmament aantreden met een afgemeten mix van nieuwe helden en de grootste artiesten van het moment. Wat betreft productie en show staat de aanstaande editie zoals altijd in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied.

De kaartverkoop gaat zaterdag 29 november van start. Tickets kosten ¤42,50 en zijn verkrijgbaar via www.Ticketonline.nl, telefoonnummer 0900-3006000 (45ct.p/m) en alle outlets van Ticketservice en alle filialen van de Free Record Shop. Hou er rekening mee dat Trance Energy vorig jaar ruim van tevoren was uitverkocht.

PREPARE TO DANCE!

Meer informatie vind je binnenkort op www.Trance-Energy.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////



Ingezonden persbericht