Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

NIEUWE HILARISCHE AFLEVERINGEN HIHI MET SISI OP NICKELODEON

EN SPECIAAL EVENT IN OUWEHANDS DIERENPARK

Amsterdam, 28 januari 2009

HiHi met SiSi komt terug! Nickelodeon en SiSi gaan een nieuwe samenwerking aan om kinderen te laten lachen en te stimuleren om zelf met humor aan de slag te gaan. De nieuwe afleveringen, die vanaf vrijdag 13 februari op Nickelodeon te zien zijn, beloven nog grappiger en sensationeler te worden! Om het geheel nog leuker te maken organiseert SiSi op 7 en 8 maart het meest hilarische weekend in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

HiHi met SiSi is een candid camera programma voor en door kinderen op Nickelodeon. Kinderen kunnen zich opgeven om mee te doen aan het programma via de site www.sisi.nl. Deze site is een uitbreiding van het humor platform en een inspiratiebron voor zowel de actieve als passieve beoefenaars. Er worden tips gegeven, je kunt gratis grappen uithalen via mail of sms, rare geluiden downloaden en er zijn grappige filmpjes te zien. Daarnaast kun je afleveringen van HiHi met SiSi nogmaals bekijken en je opgeven voor het programma. Populaire rapper Yes-R zal wederom het gezicht zijn van dit wekelijks terugkerende programma dat zich richt op kinderen vanaf 10 jaar.

Evenement
SiSi organiseert op 7 en 8 maart 2009 het meest hilarische weekend van het jaar in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Acteurs, bezoekers en ook de dieren in de dierentuin verzorgen acts, sketches voor het hele gezin. Bekijk de trucs van de zeeleeuwen, beleef een spetterende show van de populaire presentator Yes-R of leer grappen maken in het Graplab met speciale humor professoren. Een ideaal uitje voor het hele gezin op het eerste zonovergoten voorjaarsweekend van 2009. Gedurende de twee dagen kunnen 7500 bezoekers per dag het evenement bijwonen. Consumenten kunnen na aanschaf van 4 producten gratis toegangskaarten bestellen via www.sisi.nl. Mocht het evenement uitverkocht zijn dan kunnen consumenten alsnog gratis Ouwehands Dierenpark op een andere dag bezoeken.

HiHi met SiSi: vanaf vrijdag 13 februari wekelijks om 18.15 uur op Nickelodeon

-EINDE BERICHT-