Gemeente Brummen


Start verkoop woningen Elzenbos op 7 maart 2009

(Oorspronkelijke publicatie datum: 21-02-2009)

De eerste 133 woningen van het woningbouwproject Elzenbos gaan vanaf zaterdag 7 maart aanstaande in de verkoop. De verantwoordelijke marktpartijen organiseren dan een verkoopmanifestatie in het gemeentehuis van Brummen. Deze begint om klokslag 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. U bent hiervoor uiteraard van harte uitgenodigd.

Met de bouw van de eerste 133 woningen wordt invulling gegeven aan de eerste fase voor de nieuwe wijk Elzenbos. Het gaat om het gebied tussen de Zutphensestraat tot en met de Oude Brummensebeek en de retentievijver. Er is in het plan sprake van circa 60 procent sociale woningbouw en 40 procent vrije sector. Ook wordt er zowel in de koop- als huursector gebouwd en is er veel aandacht geschonken aan parkeernormen, verkeersstromen en speelvoorzieningen. Op de website van de gemeente Brummen vindt u meer informatie over de plannen voor de nieuwe wijk Elzenbos.

Verkoopmanifestatie
De verkoopmanifestatie op zaterdag 7 maart van 10.00 tot 13.00 uur is een initiatief van de volgende marktpartijen: Van Campen Bouwgroep, Bouwfonds Ontwikkeling, Roosdom Tijhuis BV, en De Veluwezoom Didam. De verkoop is in handen van deze partijen en gaat dus niet via de gemeente. Via de speciale website www.elzenbos.nl kunt u per marktpartij zien welke woningen zij in de aanbieding hebben in de eerste fase van dit woningbouwproject. Tijdens de verkoopmanifestatie is ook een stand van de gemeente Brummen aanwezig. Daar kunt u algemene informatie krijgen over het woningbouwproject en het wonen, leven en recreëren in de gemeente Brummen.

Buitengewoon wonen.
Dat geldt voor dé nieuwe woonwijk die in Brummen wordt gerealiseerd. Het uitbreidingsplan voor de wijk Elzenbos beslaat in totaal 738 woningen. Het nieuwe uitbreidingsplan voor het dorp Brummen groeit uit tot een geliefde woonomgeving. Het vele groen, de ruime opzet, het water van de oude Brummense Beek, de uitstekende ligging, een autoluwe omgeving en goede voorzieningen in de nabijheid. Het zijn enkele van de vele pluspunten van dit woningbouwproject.