Ingezonden persbericht


Weddingplanners International| Danielle schreef:
PERSBERICHT
Bilthoven, 23 februari 2009

BWPN dé beroepsorganisatie op de Love & Marriage Beurs te Utrecht

De Beroepsorganisatie voor Weddingplanners in Nederland, ook wel BWPN genoemd, is al vier jaar lang de meest ervaren beroepsorganisatie in deze branche. De BWPN maakt zich sterk voor de belangen van weddingplanners en hun opdrachtgevers.

In Nederland en België worden gemiddeld per jaar 120.000 huwelijken gesloten. Steeds meer bruidsparen vertrouwen de organisatie en de coördinatie van hun bruiloft toe aan een professionele weddingplanner. De beroepsorganisatie biedt deze bruidsparen een lijst met alle aangesloten gecertificeerde en gediplomeerde weddingplanners, welke de bruidsparen graag bijstaan om van hun trouwdag dag een bijzondere belevenis te maken.

De Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland zal zich presenteren met twaalf ervaren weddingplanners op de Love & Marriage Beurs op 7 en 8 maart 2009. Ons doel? De trouwlustigen kennis laten maken met een betrouwbare en ervaren weddingplanner. De BWPN staat garant voor kwaliteit en de aangesloten weddingplanners werken met een gedragscode.

Dit jaar introduceert de BWPN een sterrensysteem wat de weddingplanners de mogelijkheid biedt zich te onderscheiden van zijn/haar collega's. Dit vooral om de kwaliteit van de weddingplanners te waarborgen. Te denken aan een gouden ster voor gediplomeerde weddingplanners, een diamanten ster voor weddingplanners met aantoonbare ervaring en een platina ster voor weddingplanners die fungeren als stagebureau.

Op de website www.bwpn.nl vindt u meer informatie over de verschillende activiteiten.

()