Ingezonden persbericht


Persbericht

Maartse Buien in Hof van Wageningen,

Lawickse Allee 9 te Wageningen.

Hof van Wageningen staat de maand maart volledig in het teken van Jazz! Zaterdag 7 maart en zondag 8 maart is het tijd voor Maartse Buien, Swing is the Thing. Op zaterdag 7 maart kan er volop genoten worden van drie concerten en een afterparty.

JZZZZZP bijt de spits af vanaf 20.30 uur. Deze swingende stemmingmaker is geprolongeerd vanwege het succes in 2007 en in 2008!

JAZZCONNECTION start om 22.00 uur. De band is opgericht in jazzstad Breda swingt, stampt en spettert Jazz Connection sinds 1990 met een geoliede Jazz & Jive Show door Europa. Samen met een flinke dosis humor zorgt het collectief van JAZZCONNECTION voor een opmerkelijk eigen geluid: transparant, geraffineerd, catchy & groovy.

Om 23.30 uur kan een ieder genieten van Lils Mackintosh. Lils Mackintosh behoort tot de meest vooraanstaande jazzvocalistes in Nederland, maar is vooral een top-performer op het podium. Ze heeft inmiddels een behoorlijke discografie op haar naam staan en werkte met vele vooraanstaande musici. In 2000 won ze een Edison met het door Hans Dulfer geproduceerde album `Black Girl`. Lils Mackintosh & the Nobody`s Band.

De afterparty wordt verzorgd door Killer and the Cool Cats en start om 00.30 uur. Killer and the Cool Cats zijn dé swingende en rockende uitsmijters!

Kaarten zaterdagavond E 12,50. Reserveren Hof van Wageningen 0317- 490133.

Lils Mackintosh

Meer informatie:

www.wageningsmuziektheater.nl & www.hofvanwageningen.nl

02-03-2009


---- --