Beeld en Geluid

Tennisweekend bij Beeld en Geluid

3-3-2009

Tijdens de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld staan de evenementen in Beeld en Geluid wekelijks in het teken van een andere sport. Kom aanstaand weekend, 7 en 8 maart, naar de Meet & Greets of clinics en ontmoet je tennisheld.

Hockeyliefhebbers werden afgelopen zaterdag en zondag op hun wenken bediend. Bezoekers kregen tips en trucs van hockeycoaches Tom van 't Hek en Herman Kruis èn de hockeydames Minke Booij en Minke Smabers.

Bekijk hier de fotoverslagen. Ook van de eerdere ontmoetingen o.a. met schaatsers Hein Vergeer en Annamarie Thomas zijn te zien.

Meet & Greets tennis
Tijdens de meet & greet is een compilatie van sportmomenten van de sporter te zien en kan je hem of haar het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening.

De meet & greets vinden plaats in het Atrium en zijn voor iedereen toegankelijk.

Zaterdag 7 maart , 13:30 - 14:00 uur: Martin Verkerk

Zondag 8 maart, 13:30 - 14:00 uur: Esther Vergeer

Clinics
Tijdens de clinic onthult de sporter het geheim achter zijn of haar specifieke talent en coacht vervolgens de deelnemer naar een betere prestatie. Zo vertelt proftennisser John van Lottum over de wijze waarop hij professioneel tennisser is geworden, de investeringen die hij hiervoor heeft moeten doen en welke ervaringen hij heeft opgedaan in de jaren van beginner tot topspeler. Daarnaast praat hij over de verschillen tussen dames- en herentennis en hoe het is om binnen de Davis Cup te spelen.

Zaterdag 7 maart van 14:30 - 15:00 uur: Martin Verkerk

Zondag 8 maart van 14:30 - 15:00 uur: John van Lottum

Kaarten voor de clinics zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Voor deelname aan de clinics geldt: vol = vol.

Mijn Studio Sport Top 10
Tijdens Mijn Studio Sport Top 10 kiezen bekende sporters hun persoonlijke Top 10 uit een lijst met de meest sensationele, dramatische en legendarische sportmomenten van de afgelopen 50 jaar. Dat kunnen momenten uit alle takken van sport zijn. Van paardensport to volleybal, van korfbal tot kunstschaatsen. Tijdens het filmprogramma worden de sporters geïnterviewd door presentatoren of commentatoren van Studio Sport en lichten ze hun keuze toe. Het programma vindt plaats in de Theaterzaal van Beeld en Geluid.

Zondag 8 maart van 15:30 tot 17:30 uur: Tom Okker

Kaarten voor het filmprogramma zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Ook voor het filmprogramma geldt: vol = vol.

Beleef 50 jaar Studio Sport in Beeld, van 13 februari tot en met 10 mei bij Beeld en Geluid.


----------
Meer informatie op de website van 50 jaar Studio Sport in Beeld