Gemeente Delft

Opening Moodz

Wethouder Merkx opent Moodz

Wethouder Lian Merkx opent zaterdagavond 7 maart om één minuut over zeven het totaal vernieuwde restaurant Moodz aan het Vesteplein in Delft. Het restaurant is één van de kandidaten in het RTL-televisieprogramma 'Mijn tent is top'.

Doordat de eigenaren van Moodz samenwerking hebben gezocht met Theater de Veste, DOK, Must See en Stadsmarketing Delft, wordt de openingshandeling omlijst met veel zang, dans en muziek. Daarmee sluit het evenement uitstekend aan bij de activiteiten die plaatsvinden in het kader van het Cultuurjaar 2009 dat dit jaar in Delft plaatsvindt.

Wethouder Merkx ziet uit naar de openingsmanifestatie. 'Er komen diverse Delftse elementen naar voren. Zo is er een optreden van een Delfts blauw echtpaar, er worden beelden vertoond van Delftse techniek en historie en er is een veiling van Delfts blauwe tegeltjes. Die stadspromotie spreekt mij, als wethouder voor onder andere Cultuur en Stadsmarketing, zeer aan.'

's Middags is er een klassiek pianoconcert in DOK met de Italiaans pianiste Elena Piccione. Theater de Veste organiseert een theateravond met The Beauty Queen of Leenane en in Must See is er een Ladies Night met een dansworkshop. Het openingsprogramma bij Moodz begint morgenavond om 18.45 uur.

Noot voor de redactie (