Ingezonden persbericht


TRANCE ENERGY NAAR AUSTRALIE

Zaterdag 7 maart aanstaande biedt Trance Energy plaats aan dance liefhebbers uit alle windstreken, in de Jaarbeurs Utrecht. Maar voor het eerst in haar bestaan strijkt 's werelds meest toonaangevende tranceconcept tevens neer aan de andere kant van de wereld. Van 9 tot en met 12 april aanstaande is Trance Energy ook te beleven in downunder Australië, met een unieke 'Trance Energy Tour' in vier steden.

Sydney (9 april, Hordern Pavilion & Surrounding areas), Melbourne (10 april, Calder Park Thunderdome), Brisbane (11 april, Riverstage) en Perth (12 april, Belvoir Amphitheatre) zijn getuigen van een futuristische show met spectaculaire acts, zoals alleen Trance Energy dat kan vertalen. Marco V, Sander van Doorn, Sied van Riel, Richard Durand en Leon Bolier zijn een vijftal namen van de line up, die Nederland daar gaan vertegenwoordigen.

Voor de Nederlandse editie staan de persen ook niet stil. Zo gaat de kaartverkoop ook dit jaar weer ontzettend hard en wordt er een spoedige uitverkoop verwacht. Daarnaast is de Trance Energy 2009 theme song 'L.E.D There Be Light' van Rank1 inmiddels een regelrechte hit, die vanaf morgen bij alle downloadshops en vanaf vrijdag bij alle muziekwinkels te verkrijgen is. Ook komen er de komende periode weer vele video-interviews online op www.trance-energy.nl. Artiesten die hun opwachting gaan maken op de Mainstage, High Contrast-, Future- en Classics area praten openhartig over hun verwachtingen, sets, toekomstplannen, draaistijl en nog veel meer.

PREPARE TO DANCE!

Meer info : www.trance-energy.nl Meer info over Australie: www.trance-energy.com.au

Volledige line up Australie:
MARCO V
SANDER VAN DOORN
BT (LAPTOP SYMPHONY)
JUDGE JULES
AGNELLI & NELSON
ALY & FILA
ANTHONY PAPPA **
BREAKFAST
GLENN MORRISON
INPETTO*
JOHN ASKEW
LEON BOLIER
MARCUS SCHOSSOW
MATT DAREY
MARK SHERRY **
RICHARD DURAND
SEAN TYAS
SIED VAN RIEL
SIMON PATTERSON
TRENT MCDERMOTT
TYDI


* Niet in Sydney
** Alleen in Melbourne en Perth

Tickets van Trance Energy in de Jaarbeurs kosten ¤ 42,50 en zijn verkrijgbaar via www.Ticketonline.nl, telefoonnummer 0900-3006000 (45ct.p/m) en alle filialen van de Free Record Shop.

EINDE PERSBERICHT


Ingezonden persbericht