18e Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland "Eindeloos Blauw"


Veertig jaar Lauwersmeer, een mooi moment voor een themaroute

GRONINGEN/FRIESLAND, 20090123 -- 7/8 en 14/15 maart. Prachtige kunst- en cultuurroute 180 km rondom het Lauwersmeer (Friesland/Groningen) Beeldende kunst, theater, dichtkunst, foto's en muziek op 26 verschillende locaties. Overzichtstentoonstelling in de "Schierstins".Kans op Kunst loterij met kans op een kunstwerk naar keuze t.w.v. 1000 euro. Feestelijke opening 6 maart, eenmalige uitgave themaboekje "Eindeloos Blauw", beiden met medewerking van de heer Han Steenbruggen, directeur Belvedere museum.

Een uniek dagje of weekendje uit in een ontdekkingstocht door het Lauwersland. Rijden via een prachtig uitgestippelde route langs historische dorpjes. Praten met kunstenaars. Lunchen met muziek en poëzie. Met een bootje worden opgehaald voor een theatervoorstelling op het kleinst bewoonde eilandje van Nederland. Aan boord stappen op een zeetjalk . Een sfeervol diner en overnachting. En voor 5 euro ook nog kans op een kunstwerk van 1000 euro en een boekje met gedichten en foto's als aandenken.
Het kan allemaal tijdens de 18e Kunst aan Huis Route Lauwersland "Eindeloos Blauw". Twee weekenden 7/8 en 14/15 maart van 11.00 - 17.00 uur staat dit gebied in het teken van de kunst, cultuur en natuur. En culinair valt er ook nog veel te genieten.
Informatie, foto's en routebeschrijving www.kunstaanhuis.nl





Ingezonden persbericht