Ingezonden persbericht


LINE-UP TRANCE ENERGY IN UTRECHT BEKEND

Zaterdag 7 maart maakt Utrecht plaatst voor de instroom van 30.000 dance liefhebbers, die soms duizenden kilometers afleggen om in een bruisende Jaarbeurs te kunnen feesten. De geruchtenstroom is al tijden in volle gang: welke artiesten worden er op de zestiende editie van 's werelds meest toonaangevende trance-evenement verwacht?

Trance Energy biedt vier area's onder de noemers Mainstage, High Contrast, Classics- en Future Stage, waar een keur aan internationale artiesten achter de draaitafels plaatsneemt. Dit jaar voor het eerst op Trance Energy's Mainstage: de Duitse trancekoning Paul van Dijk. Maar bovendien wordt er op dit podium plaatsgemaakt voor de tweevoudige winnaar van de prestigieuze DJ Mag top 100 en huidige nummer één van de wereld, Armin van Buuren.

Op het High Contrast affiche prijken onder meer de namen van Marcel Woods en special guest Judge Jules. Hoe trance in de verre toekomst zal klinken is uiteraard koffiedik kijken, hoewel bij de Future stage al een tipje van de sluier wordt opgelicht: onder andere de Zweed Marcus Schossow en Simon Patterson maken hier hun opwachting. Nog nooit eerder vertoond op Trance Energy is de Classics stage, met pioniers als Spider Willem, Bas & Ram en Johan Gielen. Zie hieronder het volledige programma.

MAINSTAGE
Paul van Dyk
Armin van Buuren
Marcel Woods
John O'Callaghan
Tydi
Fausto
Hosted by Mighty Mike

CLASSICS
Johan Gielen
Scot Projekt
Talla 2XLC
Yves de Ruyter
Bas & Ram
Spider Willem
Hosted by Francois

HIGH CONTRAST
Special Guest: Judge Jules
Rank 1
Wippenberg
Jochen Miller
Joop
Artento Divini
Danjo

FUTURE
Simon Patterson
Aly & Fila
Marcus Schossow
Ali Wilson
First State
Cliff Coenraad
Re-Ward
Hosted by Gunner

Tickets kosten 42,50 en zijn verkrijgbaar via www.Ticketonline.nl, telefoonnummer 0900-3006000 (45ct.p/m) en alle filialen van de Free Record Shop. Hou er rekening mee dat Trance Energy vorig jaar ruim van tevoren was uitverkocht.

PREPARE TO DANCE!

Meer info check www.Trance-Energy.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////

(