Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

After-Carnaval editie PANN-on-Tour in Maastricht.

PANN-on-Tour op 7 maart 2009 in De Kadans Maastricht

Utrecht - 13/02/2009 - PANN-on-Tour, de populaire reizende editie van het homo-feest uit Utrecht, komt op 7 maart naar De Kadans in Maastricht. Voor heel even verandert de Maasstad van het middelpunt van het carnaval in het bruisende middelpunt van het PANN-jubileum jaar. Niet eerder organiseerde de stichting een feest in de zuidelijkste stad van Nederland. In 2009 viert Stichting PANN haar veertigjarig jubileum met tal van activiteiten, waaronder 12 PANN-on-Tour feesten en een GigaPANN-Feest.

PANN-on-Tour Maastricht maakt onderdeel uit van de jubileumactiviteiten van de stichting. In 2009 wil PANN in heel Nederland haar verjaardag vieren. Naast de reguliere feesten op de derde zaterdag van de maand in Poppodium Tivoli in Utrecht organiseert PANN dit jaar, iedere maand, ergens in Nederland een PANN-on-Tour-Feest.

PANN-on-Tour

PANN-on-Tour zet het concept van het populaire PANN-Feest in heel Nederland met succes neer. Het Utrechtse PANN-Feest kent al jaren, bij zowel homo's als hetero's, een ongekende populariteit. PANN-on-Tour betrekt inmiddels de grootste poppodia van Nederland. In 2009 worden maar liefst twaalf locaties aangedaan, waaronder Amsterdam, Scheveningen, Zwolle en Tilburg. Niet voor niets is het feest door bezoekers van Gaysite.nl uitgeroepen tot het 'Beste Gayparty van 2007 én 2008' en heeft Stichting PANN onlangs de Bob Angelo-penning (jaarlijkse prijs van COC Nederland) gewonnen.

Stichting PANN

PANN slaat al 40 jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. De organisatie van PANN bestaat uit tachtig vrijwilligers. De opbrengsten die Stichting PANN haalt uit haar activiteiten worden in een fonds gestort. Uit dit fonds keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorden. In het kader van het veertigjarig bestaan van de stichting wordt dit jaar voor het eerst de PANN-Prijs ter waarde van 10.000 euro uitgereikt aan het beste intiatief ter bevordering van de homo-en lesbische emancipatie.

GGD Zuid-Limburg

Tijdens PANN-on-Tour Maastricht is de GGD Zuid-Limburg voor gratis soatesten en gratis vaccinatie tegen Hepatitis B aanwezig. Daarnaast is er een seksdeskundige van de GGD aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Praktische informatie PANN-on-Tour Maastricht

Event: PANN-on-Tour Maastricht

Plaats: De Kadans, Kesselskade 62, 6211 EN Maastricht

Datum: 7 maart 2009 van 22:00 uur tot 04:00 uur

Kaartverkoop: kaarten a 6 euro per stuk via www.pann.nl of bij Primera (er wordt een fee in rekening gebracht). Voor meer informatie over voorverkoopadressen: www.primera.nl

De toegangskaarten zijn geldig tot 00:00 uur, daarna vervalt de geldigheid van de toegangskaarten.


---