Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onder de naam Ruijs in De Kluis organiseert de R.G. Ruijs Stichting regelmatig bijeenkomsten waarbij Haagse muzikanten, programmeurs, producers, popjournalisten en organisatoren elkaar ontmoeten in een exclusieve en intieme sfeer, namelijk het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5.

De zesde editie van Ruijs in De Kluis is op zaterdag 7 maart 2009 met als gast de band

STEREO

zaterdag 7 maart 2009
van 14.00 tot 17.00 uur
in het Nutshuis
Riviervismarkt 5, Den Haag

Nooit eerder was het ontstaan van een rockband te volgen op televisie. In het najaar van 2008 was het RTL5 die het aandurfde met het programma Rock Nation. Het resultaat? De band STEREO. Bij het samenstellen van de nieuwe band werd gelet op alle aspecten die voor een rockband van belang zijn, zoals synergie, doorzettingsvermogen, talent, creativiteit en de magische 'klik'. STEREO kan zich verheugen op vele optredens en de opname van een album, dat wordt uitgebracht door platenmaatschappij EMI. Het visitekaartje van STEREO, de eerste single 'Unexpected', werd een grote hit.

Tijdens Ruijs in De Kluis zullen bandleden Astrid Kunst, Noah Smits en Thijs Schrijnemakers meer vertellen over hun bijzondere ervarigen, de opnamen van het album, de festivaloptredens en de komende clubtour van de groep. Ook beantwoorden zij vragen van het publiek. Voorafgaand aan het gesprek met STEREO zal de jonge singer/songwriter Ilithya optreden.

Voor deze bijeenkomst worden met name Haagse muzikanten en mensen die nauw met hen verbonden zijn uitgenodigd. Daarmee wil de R.G. Ruijs Stichting in een intieme informele sfeer de onderlinge contacten tussen alle betrokkenen uit de Haagse muziekscene faciliteren en verstevigen, in de hoop dat daaruit frisse en vooral vruchtbare, nieuwe initiatieven zullen ontstaan.

Reserveren noodzakelijk
LET OP: Er kunnen maximaal zeventig mensen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst. En helaas: vol is vol. Geïnteresseerden kunnen alleen naar binnen als zij van tevoren hun naam op de gastenlijst hebben laten zetten. Mail naar info@stichtingruijs.nl, o.v.v. naam muzikant, naam act, emailadres én telefoonnummer.

Met dank aan: Fonds 1818, Culturalis, Gemeente Den Haag, Prins Bernhard Cultuurfonds, Paard van Troje en Popunie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

R.G. RUIJS STICHTING
Nutshuis/Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
t. 070 320 5256
m. 06 5189 7233
info@stichtingruijs.nl
www.stichtingruijs.nl