RTL Group

Feest der herkenning met Linda, Beau en Jeroen in Ik Hou Van Holland bij RTL 4

Het wordt weer lachen, meezingen en Hollandse herinneringen ophalen op de gezellige zaterdagavond van RTL 4: Linda de Mol is samen met haar teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge vanaf zaterdag 7 maart terug met het succesvolle Ik Hou Van Holland. De twee teams, bestaande uit een enthousiaste aanvoerder en drie steeds wisselende bekende Nederlanders, gaan de strijd met elkaar aan op het gebied van kennis over Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes.

Erland Galjaard, programma directeur van RTL 4: Zeg 'ns AAA en Ik Hou Van Holland vormen samen de gedroomde RTL 4 familieavond. Gezellig, vrolijk, veel humor en toegankelijk voor het hele gezin. Ik Hou Van Holland won niet voor niets een Gouden Beeld voor beste amusementsprogramma en staat derhalve voor plezier, herkenbaarheid en succes.

In de eerste uitzending op zaterdag 7 maart vormt Beau een team met presentator John Williams, het Nederlandse icoon van de plastische chirurgie, Marijke Helwegen, en GTST-actrice Marly van der Velden. Jeroen gaat samen met presentatrice Nicolette Kluijver, voormalig topzwemster Inge de Bruijn en presentator Marc Dik de strijd aan.

In de vijf afleveringen daarna verwelkomt Linda de volgende bekende landgenoten in Ik Hou Van Holland: musical-acteur Ron Link, judoka Deborah Gravenstijn, muziekproducer en X FACTOR-jurylid Eric van Tijn, musical-actrice Brigitte Heitzer, zanger Roel van Velzen, presentatrice Anita Witzier, zanger Jan Smit, actrice Cystine Carreon (Tippiwan), televisiekok Joop Braakhekke, acteur Joey van der Velden, presentatrice Froukje de Both, musical-actrice Pia Douwes, zangeres en presentatrice Monique Smit, 3FM DJ Gerard Ekdom, voetbaltrainer Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina Koeman, fotomodel Kim Feenstra, GTST-acteur Christophe Haddad, rappers Lange Frans en Baas B, hockeyster Fatima Moreira de Melo, atlete Nelli Cooman, presentatrice Quinty Trustfull, presentator Jochem van Gelder, turner Yuri van Gelder, presentator Sander Janson, presentatrice Caroline Tensen, zangeres Hind, acteur en presentator Johnny de Mol en presentatrice Lucille Werner.

Uitzending wekelijks vanaf zaterdag 7 maart, tussen 20.40 en 22.10 uur bij RTL 4.

rtl.nl/ikhouvanholland

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie, via tel: 0356718482 of danielle.van.es@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.