Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Van Nistelrooij trapt af!

U waant zich al in het zonovergoten Spanje, in de buurt van Madrid? Nee, dit keer stelt Van Nistelrooij zijn balgevoel tentoon in het Brabantse Haaren. Het gaat hierbij niet alleen om voetbalspel, maar ook om politiek spel. Op zaterdag 7 maart aanstaande zal Europarlementariër Lambert van Nistelrooij hier samen met de jonge voetballers van R.K.S.V. Nemelaer de spetterende aftrap doen voor de verkiezingscampagne in aanloop naar de Europese verkiezingen op 4 juni 2009.

Om 12.30 uur zal Van Nistelrooij met medewerking van tientallen jonge voetballers uit Haaren, in de nabijgelegen sporthal Beekdal (Pastoor Verrijtlaan 42), letterlijk en figuurlijk de officiële aftrap doen.

Vooraf aan deze spectaculaire aftrap staan in het gemeentehuis van Haaren (Mgr. Bekkersplein 2) dagvoorzitster Wilma van der Rijt (Ondervoorzitster CDA Brabant), Hans Janssen (Voorzitter CDA Brabant) en Ans van Zeeland (verkiezingskandidaat) voorzien van interessante onderwerpen aan de zijlijn. Burgemeester van Haaren, Frans Ronnes, zal bijvoorbeeld de nieuwe website `Charter van Europese Plattelandsgemeenten' lanceren. Het exacte programma voor deze Ontmoetingsdag Europa, welke vanaf 9.30 uur van start gaat, is te vinden in de bijlage. U bent van harte welkom!

Lambert van Nistelrooij staat geplaatst op CDA Lijst 1, (rug)nummer 5!

Hopelijk is met dit bericht een balletje opgegooid, het enige wat nog nodig is om de dag tot een succes te maken is inkoppen!

Voor meer informatie over de Ontmoetingsdag Europa:

Martin Bos, campagnemedewerker: 06-52385742

Voor meer informatie over Lambert van Nistelrooij: www.lambertvannistelrooij.nl

---- --
UITNODIGING
Ontmoetingsdag Europa / Aftrap Europese Verkiezingen 2004-2009: 6de Strategiedag Europa

Datum en tijd: Zaterdag 7 Maart 2009 van 9.30 uur tot 13.30 uur Locatie: Gemeentehuis Haaren, Mgr. Bekkersplein 2 te Haaren N.B.

PROGRAMMA

Ontvangst met koffie/thee 09.30 uur In de hal van het gemeentehuis ­ Bezichtiging tentoonstelling Europa

Opening door de dagvoorzitster 10.00 uur Wilma van der Rijt, Ondervoorzitster CDA Brabant

Hans Janssen, Voorzitter CDA Brabant in gesprek met de Europakandidaten 10.10 uur Ans van Zeeland (plaats 17) en Lambert van Nistelrooij (plaats 5)

Wisseling naar de deelsessies 10.30 uur

Deelsessies
10.45 uur


1. "Samen op stap voor Europa" : Actieve campagne


2. Europa Dichterbij : Communicatie Europa en de regio


3. Verkiezingsprogramma : Inhoudelijk debat over de Europese koers

Terugkoppeling deelsessies 11.40 uur

Lanceren vernieuwde website Charter van Europese Plattelandsgemeenten 12.00 uur Frans Ronnes, Burgemeester van de Gemeente Haaren

Aftrap campagne "Op stap naar 4 juni 2009" 12.30 uur In de nabijgelegen sporthal Beekdal zullen we met medewerking van de jonge voetballers van R.K.S.V. Nemelaer de aftrap geven voor de Europese verkiezingen.

Europarlementariër Lambert van Nistelrooij nodigt u direct aansluitend uit voor een informeel samenzijn met een hapje en een drankje.

Aanmelden:
U bent van harte welkom! We vragen u wel om zich aan te melden bij Martin Bos door een berichtje te sturen met uw naam- en contactgegevens naar: martinbos@cdabrabant.nl > Als u zich reeds heeft opgegeven hoeft u dat niet nogmaals te doen. Dank!

---- --