Ingezonden persbericht


Persbericht


2 maart 2009

TENNISWEEKEND BIJ 50 JAAR STUDIO SPORT IN BEELD

Ontmoet Martin Verkerk, John van Lottum en Esther Vergeer

Hilversum - Hockeyliefhebbers werden afgelopen zaterdag en zondag op hun wenken bediend op de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld; bezoekers kregen tips en trucs van hockeycoaches Tom van 't Hek en Herman Kruis èn de hockeydames Minke Booij en Minke Smabers. Aanstaand weekend, 7 en 8 maart, staan de Meet & Greets en Clinics in het teken van de tennissport.

Meet & Greets tennis

Tijdens de meet & greet is een compilatie van sportmomenten van de sporter te zien en kan men hem of haar het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening. De meet & greets vinden plaats in het Atrium en zijn voor iedereen toegankelijk.

Zaterdag 7 maart , 13:30 - 14:00 uur: Martin Verkerk

Zondag 8 maart, 13:30 - 14:00 uur: Esther Vergeer

Clinics tennis

Tijdens de clinic onthult de sporter het geheim achter zijn of haar specifieke talent en coacht vervolgens de deelnemer naar een betere prestatie. Kaarten voor de clinics zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Voor deelname aan de clinics geldt: vol = vol.

Zaterdag 7 maart, 14:30 - 15:00 uur: Martin Verkerk

Zondag 8 maart, 14:30 - 15:00 uur: John van Lottum

Mijn Studio Sport Top 10

Bekende sporters kiezen hun persoonlijke Top 10 uit een lijst met de meest sensationele, dramatische en legendarische sportmomenten uit alle takken van sport. Tijdens het filmprogramma worden de momenten vertoond en lichten de sporters hun keuze toe. Dat doen zij in gesprek met een van de presentatoren of commentatoren van Studio Sport in de Theaterzaal van Beeld en Geluid. Kaarten voor het filmprogramma zijn gratis verkrijgbaar aan de kassa in het Atrium bij aankoop van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld en de experience. Ook voor het filmprogramma geldt: vol = vol.

Tijdens dit tennisweekend licht Tom Okker zijn Top 10 toe op zondag 8 maart van 15:30 tot 17:30 uur.

Kijk voor de laatste informatie, en nog meer Meet & Greets, Clinics en Mijn Studio Sport Top 10 op www.beeldengeluid.nl/50jaarstudiosport

Beleef 50 jaar Studio Sport in Beeld, van 13 februari tot en met 10 mei 2009 bij Beeld en Geluid.