Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Tilburg, 07-03-2009

Rustige horecadienst voor Tilburgse politie

TILBURG: De agenten belast met het horecatoezicht in het Tilburgse uitgaanscentrum hebben vannacht maar één verdachte hoeven aan te houden. Een 23-jarige Tilburger werd omstreeks 03.30 uur op de Damstraat aangehouden vanwege wanordelijkheden. Hij had met een fiets en kruk gegooid. Hij werd ingesloten omdat vanwege zijn toestand het niet mogelijk was om hem af te horen.

Vier rijders onder invloed aangehouden

HILVARENBEEK / TILBURG: De politie van het district Tilburg heeft vrijdagavond en vannacht tijdens controles in het werkgebied vier automobilisten aangehouden die teveel hadden gedronken. De hoogste score was voor een 32-jarige Tilburger die op de Tilburgseweg te Hilvarenbeek werd staande gehouden. Hij blies 730 ugl en moest zijn rijbewijs inleveren. De overige drie verdachten werden in Tilburg aangehouden en haalden scores van 370 tot en met 550 ugl.

Op de Ringbaan Oost werd vannacht een 44-jarige Tilburger betrapt op rijden onder invloed. Hij blies 370 ugl. Een 46-jarige Tilburger werd met zijn auto omstreeks 00.15 uur op de Baden Powellaan aan de kant gezet. Hij blies 505 ugl. Vrijdagavond werd op de Stappegoorweg een 34-jarige Tilburger aangehouden die 550 ugl blies.

Politie onderzoekt inbraak

TILBURG: Vanmorgen werd een inbraak gemeld in een carwashbedrijf aan de Huibevendreef. Het was volgende de benadeelde al de zevende keer dat in zijn bedrijf was ingebroken. De agenten hebben ter plaatse zelf enkele sporen veilig gesteld omdat de technische recherche niet ter plaatse kon komen vanwege andere meldingen, met name inbraken in woningen. De aangetroffen sporen worden alsnog onderzocht. Er is geld weggenomen. De benadeelde had omstreeks 03.00 uur wel geluiden gehoord die hij achteraf met de inbraak in verband brengt.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 07-03-2009 13:50 | © Regio Midden en West Brabant |