Politie Brabant-Noord

Getuigenoproep: beroving pizzakoerier

Rosmalen, 06-03-2009

Een 18-jarige vrouwelijke pizzakoerier is donderdagavond rond 19.30 uur beroofd op de Laaghemaal. De vrouw reed op haar scooter op de Laaghemaal. Vlak na het tankstation, en voor de tunnelbak, werd ze overvallen door drie personen. De vrouw reed op het fietspad toen er plotseling een jongeman op het pad ging staan. Ze remde hierdoor af, en werd vastgepakt door een tweede jongen. De vrouw kwam hierdoor ten val met haar brommer. Een derde dader bedreigde haar met een steekwapen en eiste geld en pizza's. Het drietal ging ervandoor met een paar tientjes en twee pizza's in de richting van de Groote Wielen. Signalementen van de drie daders:

- dader 1, stond op het fietspad: tussen de 16-20 jaar, blanke huidskleur, droeg een donkere broek, donkere jas en nette donkere schoenen.

- dader 2, pakte de vrouw vast: tussen de 16-20 jaar oud, blanke huidskleur, donkere broek, donkere jas, nette bruine schoenen

- dader 3, dreigde met het steekwapen: tussen de 16-20 jaar oud, gebruinde huid alsof hij onder de zonnebank had gelegen of op vakantie was geweest, donkere pet met tekst, spijkerbroek, donkere jas, Nike sportschoenen.

Agenten hebben donderdagavond ter plaatse onderzoek gedaan, en ook is er buurtonderzoek verricht.

Getuigen worden verzocht om zich te melden bij de politie via: 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000.