Politie Noord- en Oost Gelderland


1

Vorden - Automobilist onder invloed


Een 38-jarige man uit Vorden is tijdens een alcoholcontrole in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 maart aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


De man bleek bij een controle om 01.25 uur, op de Kerkhoflaan in Vorden gedronken te hebben. Hij werd daarop overgebracht naar het politiebureau, waar hij een promillage van 1,5 blies. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is ingenomen. De politie maakt proces-verbaal op.


2

Winterswijk - Onder invloed


In de nacht van vrijdag op zaterdag 7 maart heeft de politie een 28-jarige automobilist uit Winterswijk aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd tijdens een alcoholcontrole omstreeks 02.40 uur staande gehouden aan de Bataafseweg in Winterswijk. Een blaastest gaf aan dat de man onder invloed was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.6. De automobilist kreeg een bekeuring en een rijverbod.


3

Doetinchem - Vrouw aangehouden voor belediging agenten


Vrijdag 6 maart rond 22.15 uur is een 20-jarige vrouw uit Doetinchem aangehouden voor het beledigen van politieagenten.


De vrouw hield zich onnodig op in het trapportaal van een parkeergarage aan de Burgemeester van Nispenstraat en kreeg hiervoor een bekeuring. De vrouw was het hier niet mee eens en begon de agenten uit te schelden. Zij is hierop aangehouden voor belediging. Na verhoor is zij in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.


4

's-Heerenberg - Mogelijk vergiftigde leverworst aangetroffen


Op de kruising van de Slotlaan met de Benedensteenakkers in 's-Heerenberg zijn vrijdag 6 maart enkele stukken leverworst aangetroffen die mogelijk vergiftigd zijn. Een getuige meldde de vondst bij de politie. De politie waarschuwt honden- en kattenbezitters alert te zijn en indien zij stukken worst aantreffen dit te melden bij de politie.


5

Beltrum - Inbraak


Onbekenden hebben ingebroken bij een bedrijf aan de Nelissenstraat in Beltrum.
De inbraak werd vrijdagochtend 6 maart ontdekt. Er werd een geld ontvreemd.


De daders kwamen binnen door een deur te forceren. In het pand werden verschillende vernielingen aangericht en de daders gingen er met een geldbedrag vandoor. De politie is een onderzoek gestart.


EINDE BERICHTEN