FNV KIEM

8 maart FNV Vrouwenfestival Verwen je ambitie

Met talkshows, muziek, informatiebazaar, ontmoetingscafés en workshops.

Op zondag 8 maart organiseert de FNV voor alle vakbondsvrouwen een spetterend festival `Verwen je ambitie !'. in De Fabrique in Utrecht. Op die dag vieren FNV Vrouwen de internationale vrouwendag.

Het FNV Vrouwen Festival biedt vele mogelijkheden. Een moment voor jezelf? Bezoek dan het beautycafé. Behoefte aan een luisterend oor? Loop dan het coachcafé binnen. Op zoek naar een goed boek? Vast te vinden in het literatuurcafé. Actief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Of aandacht schenken aan je ambitie? Bezoek dan een workshop met een thema van jouw keuze zoals `Dress for Succes', `Passie voor je werk'., `Effectief onderhandelen, 'Je geld en je loopbaan' en nog veel meer.

Laat je stem horen en geef je mening tijdens een van de talkshows. Ga samen met een talkshow host (onder andere Laila Abid) over actuele vrouwenthema's in gesprek met ervaringsdeskundigen, topvrouwen (onder andere Agnes Jongerius) en politica. Of neem een kijkje bij interessante vrouweninitiatieven zoals Vrouwenwoensdag, LOF , Women Inc en het loopbaan- en trainingaanbod dat de FNV- bonden te bieden hebben. Doe bovenal lekker veel inspiratie op!

Het wordt een feestelijke dag waarop je kunt netwerken, talkshows bijwonen, workshops volgen of gewoon even een relax momentje voor jezelf kunt nemen. Een goede kans om kennis te nemen van het aanbod van de bond speciaal voor vrouwen en om vrouwen uit andere sectoren te ontmoeten. Een dag dus, waarop je niet kunt ontbreken. Deelname is gratis voor FNV leden.

Meld je daarom snel aan via post@fnvvrouwenbond.nl. Een vriendin meenemen die nog geen lid is mag ook, een goede manier om eens met de FNV kennis te laten maken. Als ze direct lid wordt is de dag ook voor haar gratis, anders betaalt ze 25 euro. Op www.fnvvrouwenbond.nl vind je het hele programma.

Start: week 10 | 8-3-2009 | 14:02:55 Duur: 1 dag
Locatie: De Fabrique, Utrecht
URL: www.fnvvrouwenbond.nl