ABVAKABO FNV

Ambitie centraal op Internationale Vrouwendag

Op 8 maart aanstaande vieren de FNV-vrouwen de 101e Internationale Vrouwendag in De Fabrique in Utrecht. Thema van het festival is `Verwen je ambitie' en het programma biedt een groot aantal mogelijkheden.

Wil je actief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Of wil je aandacht schenken aan je ambitie? Tijdens het festival kun je diverse workshops volgen over thema's van jouw keuze, zoals `Dress for Succes', `Stratego voor vrouwen' en `Wel of geen zelfstandig onderneemster?'

Tijdens een van de talkshows kun je tijdens het festival je stem laten horen en je mening geven. Je kunt in discussie gaan over actuele vrouwenthema's, zoals `Leven tussen het werken door', met ervaringsdeskundigen, topvrouwen (onder wie Agnes Jongerius) en politica.

Daarnaast zijn er diverse themacafés. Zoek je een moment voor jezelf? Bezoek dan het beautycafé. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Loop dan even binnen bij het coachcafé. En zoek je een goed boek? Je vindt het in het literatuurcafé!

Je kunt ook lekker rondstruinen op de informatiebazaar en een kijkje nemen bij interessante vrouweninitiatieven zoals Vrouwenwoensdag, LOF en Women Inc, bij vrouwenorganisaties en/of kennismaken met het loopbaan- en trainingsaanbod van de FNV-bonden.

Nog even de feiten op een rijtje:

* Wanneer: 8 maart 2009, 10.15 - 18.00 uur
* Wat: FNV Vrouwenfestival `Verwen je ambitie'
* Waar: De Fabrique in Utrecht

* Kosten: De toegang is voor alle leden van alle bonden gratis; niet-leden betalen 25 euro

* Informatie: www.fnvvrouwenbond.nl.