Gemeente Beek


Zondagochtendsessie Beek en Geverik

Meepraten over gemeentelijk beleid? Bezoek de Zondagochtendsessie! Als inwoner van de gemeente Beek kunt u op verschillende manieren meepraten en meedenken met de gemeente en de politiek. Eén van deze manieren is de Zondagochtendsessie. Enkele malen per jaar op een zondagochtend bezoekt het college van burgemeester en wethouders een kern van Beek. Tijdens dit bezoek kunt u als inwoner onder het genot van een kopje koffie en een stuk vlaai met de collegeleden praten over onderwerpen uit uw nabije omgeving. Het is niet de bedoeling dat het hier gaat over een losliggende stoeptegel of een niet werkende straatlantaarn. De bedoeling is dat het college grotere signalen direct in de wijk oppikt. Waaraan heeft u behoefte? Wat loopt goed, wat niet (m.b.t. gemeentelijke aangelegenheden uiteraard)?

Op zondagochtend 8 maart as. brengt het college een bezoek aan Beek. Graag ontvangen we u, inwoners van de kern Beek en Geverik, op deze zondagochtend in het Asta Cultuurcentrum aan de Markt. Aanvang is 11.00 uur, vermoedelijke eindtijd is 13.00 uur.

Wilt u aanschuiven? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer u dit vóór 28 februari a.s. aan ons kenbaar maakt. Dit in verband met de catering. Stuur een e-mail naar info@gemeentebeek.nl, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer en/of e-mailadres. Telefonisch aanmelden kan ook op tel.: 046 - 43 89 306 (afd. Communicatie, bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur). Graag tot ziens op 8 maart as.!