Politie Gelderland-Zuid

Man dreigt met riek

Ochten, 08-03-2009 o Zaterdagavond kwam bij de politiemeldkamer een melding binnen dat op de 44 RI straat iemand met een riek gestoken zou zijn. Meerdere politieagenten gingen direct die kant op.

Daar werden zij aangesproken door een groepje jongens. Een 16-jarige jongen uit Ochten verklaarde dat hij met een riek gestoken was. De jongen stond samen met een aantal vrienden met hun bromfiets voor de woning van een vriendin, toen een bewoner naar buiten kwam met een riek. De man bedreigde vervolgens één van de jongens. Toen de 16-jarige riep dat de man moest stoppen, draaide de man zich om en stak met de riek in de richting van de 16-jarige. De jongen probeerde af te weren en werd hierdoor in zijn hand geraakt. Vervolgens bracht de man de riek naar de keel van de jongen. De 16-jarige wist achteruit te springen en weg te komen.

Politieagenten hielden de 42-jarige verdachte in zijn woning aan. De riek werd in beslaggenomen. Tijdens fouillering werd bij de 42-jarige nog een mes aangetroffen. Ook deze werd in beslaggenomen. De 16-jarige heeft aangifte gedaan. Hij liep lichte verwondingen op. De verdachte zit nog vast en wordt verhoord.

(10)

Laatst gewijzigd 08-03-2009 11:38 | © Regio Gelderland-Zuid |