Emigreren? Kom naar Jönköping County Sweden


Emigratiebeurs 2009 in Nieuwegein

NIEUWEGEIN, 20090306 -- EMIGREER NAAR SMÅLAND - Jönköping County - het creatieve hart van Zweden Welkom in Jönköping County - Småland - Zweden (stand 152) Jönköping County - het gebied rond de zuidelijke punt van het Vättern meer - is een centrum voor menselijke creativiteit. Met een sterke geschiedenis en een prachtige natuur, zorgen wij, de mensen die hier leven, ervoor dat nieuwe ideeën continu ontdekt worden.

Het is gemakkelijk onze regio te bereiken of je nu vanuit het noorden, zuiden, oosten of westen reist. Je kunt de drie grote steden in Zweden - Stockholm, Gotenburg en Malmö - bereiken binnen 3 uur overal vanuit de regio.

Jönköping County bestaat uit 13 gemeentes. Elk met hun eigen unieke en individuele charme. De regio strekt zich uit over meer dan 10.000 vierkante kilometer met 330.000 inwoners. Dat zorgt ervoor dat we qua bevolkingsdichtheid de 5 na grootste regio in Zweden zijn, maar er is nog steeds meer dan genoeg ruimte.

Op de Emigratiebeus 2009 heeft u de mogelijkheid om 8 van de gemeentes van Jönköping County te ontmoeten: Aneby, Eksjö, Habo, Mullsjö, Nässjö, Sävsjö, Tranås and Vetlanda. De regio wordt ook vertegenwoordigd door Location Scandinavia, de regionale organisatie voor bedrijfshuisvesting- en investeringszaken, en de Regionale Raad van Jönköping County.

Ontmoet Nederlandse emigranten in onze stand
In onze stand (number 152) kan je ook Attje and Marinus Buijs and Rob Lenting ontmoeten, Nederlanders die voor Jönköping County - het creatieve hart van Zweden - hebben gekozen als nieuwe lokatie voor hun familie en bedrijf.


www.locationscandinavia.se





Ingezonden persbericht