NCRV

Man bijt hond

Het huishouden van Lammert Grofsmid - deel II

Maandag 9 maart 2009

18.50 uur, Nederland 2

Nieuwe avonturen van Lammert Grofsmid

Man bijt hond komt met een vervolg op de succesvolle eerste serie Het huishouden van Lammert Grofsmid! Afgelopen september was Lammert te zien in een 17-delige docusoap. Samen met zijn duiven, kippen, geiten Maggie en Wilma, hond Anoeska en goede vriend Geert zagen we Lammert in zijn nimmer saaie leven.

Vanaf maandag 9 maart volgt NCRVâs Man bijt hond hem in nieuwe ontwikkelingen in zijn leven. Lammert blijkt te beschikken over heus zangtalent! Bert Hoekstra, een beginnende platenbaas in Groningen, heeft Lammert in het eerste seizoen gevolgd en heeft Lammert benaderd om een carnavalsplaat te maken. Lammert valt van de ene in de andere verbazing. Hij komt in een wereld terecht van platenbazen, studioâs en optredens bij radiostations. Hij lijkt zijn vader âOompie Koerierâ achterna te gaan in de muziek.

In deze spannende tijd houdt Lammert beide benen op de grond en blijft hij âgewoonâ Lammert. In de eerste aflevering zien we hem thuis. Hij is ontslagen bij de vleesfabriek en zit op zwart zaad. Verder heeft hij ruzie met boezemvriend Geert en wordt ook nog bedreigd met het afsluiten van zân gas en elektriciteit. Maar er is ook reden voor feest! Lammert viert zijn 51ste verjaardag! En ook al heeft hij nog steeds geen cent te makken, de koffie staat altijd klaar.

Vanaf maandag 9 maart tot en met vrijdag 27 maart kunnen kijkers elke dag genieten van de nieuwe docusoap Het huishouden van Lammert Grofsmid- deel II.