Gemeente Baarn

Uitreiking Koninklijke onderscheiding

Mevrouw A.E. van Dijen-Van Wegen heeft op zaterdag 7 maart uit handen van de burgemeester van Baarn een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar jarenlange vrijwilligersactiviteiten voor de Baarnse voetbalvereniging T.O.V.. De uitreiking vond plaats tijdens de receptie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van T.O.V.

Maart 2009 viert T.O.V. haar 75-jarig jubileum met een receptie en een groot feest. Zo'n jubileum van een sportvereniging is alleen mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers.

Eén van die vrijwilligers is mevrouw Letty van Dijen (55). Zij zet zich al 30 jaar in voor haar voetbalvereniging. In 1979 begon mevrouw Van Dijen met het schoonmaken van de kleedkamers en de kantine. Later is ze als kantinemedewerker en kantinebeheerder aan de slag gegaan. Verder verzorgt zij al vele jaren het wassen van de voetbalkleding en is zij jeugdtrainster. Dit alles doet zij met veel inzet, enthousiasme, energie en opgewektheid. Mevrouw Van Dijen is dit jaar dertig jaar als vrijwilliger aan T.O.V. verbonden. Dit is aanleiding haar Koninklijk te onderscheiden. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje- Nassau.

De burgemeester van Baarn, de heer J. de Groot, reikte mevrouw Van Dijen de onderscheiding uit tijdens de jubileumreceptie van T.O.V. op 7 maart jongstleden in de kantine van deze voetbalvereniging.