Gemeente Eersel


Ombouw Volmolenweg in Veldhoven naar 60 km weg

Op maandag 9 maart wordt begonnen met de ombouw van de Volmolenweg tot 60 km weg. Nu de weg toch open moet, wordt ook meteen de waterleiding vernieuwd. De weg krijgt tevens nieuwe, moderne straatverlichting in de vorm van energiezuinige groene LED-verlichting. De Volmolenweg blijft tijdens het werk (tot medio mei) afgesloten voor het doorgaand verkeer. Omleidingen worden aangegeven met borden.

De kruisingen van de Volmolenweg met de Riethovensedijk en de Witvenseweg blijven tijdens de werkzaamheden afgesloten. De kruising met de Broekhovenseweg is alleen de eerste drie weken (tot 27 maart) afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via Steensel. Daarna, wanneer deze kruising weer open gaat, is Veldhoven vanuit de richting Bergeijk via Steensel of Waalre te bereiken. Waalrenaren die naar Veldhoven willen, kunnen het beste de Onze Lieve Vrouwendijk nemen.

Als alles meezit (onder andere afhankelijk van de weersomstandigheden) zal de nieuwe Volmolenweg medio mei weer open gaan.

De hulpdiensten kunnen gebruik blijven maken van deze weg.

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de heer C. Beem van de afdeling Planrealisatie. U kunt hem bereiken op doorkiesnummer (040) 25 84 344.