PvdA Rotterdam


Kunstgrasveld voor voetbalvereniging Schiebroek'94

Ma 9 Mrt 2009 - Ron Vermeulen

Voetbalvereniging Schiebroek 94 krijgt een kunstgrasveld! Eindelijk is het zover. Het kunstgrasveld voor de voetbalvereniging Schiebroek zal dit jaar nog worden gerealiseerd. Niet alleen dit veld, maar de club krijgt ook twee nieuwe, mooie kleedkamers tot hun beschikking. Hiermee is de motie, die Ron Vermeulen namens de fractie van de Partij van de Arbeid in de deelraad van maart 2008 heeft ingediend, gerealiseerd. Het kunstgrasveld zal een nieuwe impuls geven aan het meidenvoetbal. Ook het gehandicaptenvoetbal zal hiervan profiteren. De voetbalvereniging Schiebroek zal op deze manier nog een betere afspiegeling zijn van de jongeren in de wijk.
De Partij van de Arbeid is erg verheugd dat het Dagelijks Bestuur bij monde van Anton Stapelkamp (CDA), zijn best heeft gedaan bij B&W in Rotterdam om dit resultaat te kunnen bewerkstelligen.Dit succes moet niet alleen staan voor de jongeren in de wijk, nog niet zo lang geleden is er een trapveld geopend in Schiebroek, en de afspraak is om de motie Trapvelden van de Partij van de Arbeid ook echt tot uitvoering te brengen.
Concreet betekent dit dat op korte termijn een tweede trapveld in Schiebroek geopend zal moeten worden.Hoewel de Partij van de Arbeid tevreden is over de behaalde resultaten, zal zij binnenkort met nieuwe voorstellen komen om voor jongeren ook in andere wijken initiatieven te ontplooien.
In het Jongerenjaar 2009 vindt Ron Vermeulen van de PvdA dat er tastbare resultaten moeten worden behaald