Drenthe College


Description: Ellen gaat naar Calgary! DC-student Ellen Backx uit Zwiggelte heeft afgelopen weekend in Rotterdam de landelijke finale van het beroepenevenement Skill Masters gewonnen. De derdejaarsstudente verpleegkunde van Drenthe College in Emmen deed mee met de wedstrijd voor leerling-verpleegkundigen en behaalde samen met een studente uit Alkmaar de eerste plek. Ellen won eerder al de regionale voorrondewedstrijden. Ze vertrekt eind augustus voor twee weken naar het Canadese Calgary om daar mee te doen met de internationale wedstrijden World Skills!

Startpagina

Ellen gaat naar Calgary!
DC-student Ellen Backx uit Zwiggelte heeft afgelopen weekend in Rotterdam de landelijke finale van het beroepenevenement Skill Masters gewonnen. De derdejaarsstudente verpleegkunde van Drenthe College in Emmen deed mee met de wedstrijd voor leerling-verpleegkundigen en behaalde samen met een studente uit Alkmaar de eerste plek.

Ellen won eerder al de regionale voorrondewedstrijden. Ze vertrekt eind augustus voor twee weken naar het Canadese Calgary om daar mee te doen met de internationale wedstrijden World Skills!