FloraHolland


Mooie opbrengst Productplein Trade Fair voor Roparun

Naaldwijk,9 maart 2009 (persbericht) - De opbrengst van de geveilde planten van de Trade Fair in Naaldwijk bedroeg maar liefst EUR 6.800. Dit bedrag wordt gedoneerd aan de Roparun. Tijdens deze handelsbeurs kregen kwekers de gelegenheid hun plantenaanbod te tonen aan de handel. Een deel van de gepresenteerde producten is deze dag voor het goede doel geveild. Daarnaast werden er twee gloednieuwe mountainbikes per opbod geveild door Lex Thoen.
Edwin van der Kaaij en Peter Snels van het bedrijf Vida Verde boden een mooi bedrag voor de fietsen. "Ook wij kennen in onze naaste omgeving mensen met kanker, dus ik steun dit goede doel graag en door onze verhuizing naar het nieuwe pand op Trade Parc Westland zitten we verder van de klok. De nieuwe fiets komt dan goed van pas", aldus Peter Snels.

Roparun
Al voor het elfde jaar doet een team van FloraHolland mee aan de Roparun, een non-stop estafette van Parijs naar Rotterdam van ca. 520 kilomter. De Roparun is hiermee de langste non-stop estafette. Met haar acties haalt het team geld op voor dit doel, om hiermee het leven van kankerpatiƫnten en hun familie wat aangenamer te maken, oftewel: `trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worde toegevoegd aan het leven'.
Op www.roparunteam97.nl is meer informatie over de Roparun en het team van FloraHolland te vinden.