Gemeente Son en Breugel


Openbare besluitenlijst gemeenteraadsvergadering 5 maart 2009

Aanpassing constructie pand St. Genovevastraat
De raad besluit:
o een krediet van EUR 66.000,-- beschikbaar te stellen voor de aanpassing van de con-structie van de eerste verdieping van het gemeentelijk pand aan de St. Genove-vastraat te Breugel; o de structurele kapitaallasten die voortvloeien uit dit krediet ad EUR 5.940,-- per jaar op te nemen in de kadernota 2010-2013; o De overige eenmalige kosten ad EUR 23.781,-- die samenhangen met deze reconstruc-tie ten laste te brengen van de Algemene reserve flexibel deel.

Vaststelling "Verordening op de vertrouwenscommissie voor de herbenoeming van de burgemeester" en instelling vertrouwenscommissie De raad besluit:
o de Verordening op de vertrouwenscommissie voor de herbenoeming van de burge-meester vast te stellen;
o als leden van de vertrouwenscommissie herbenoeming burgemeester te benoemen de raadsleden Van Aken, Braam, Brocken, Bijlsma, Hulsen (tevens voorzitter) en Meulenbroeks (tevens plaatsvervangend voorzitter).

Als u inzage wilt in de stukken, U kunt de stukken onderstaand downloaden. U kunt ook contact opnemen met onze raadsgriffier, de heer mr. F. den Hengst, telefoon 491 410. Een verslag van de vergadering vindt u vanaf 17 maart aanstaande op onze website als agendapunt bij de raadsvergadering van 26 maart 2009. Het integrale audioverslag van de vergadering staat inmiddels op onze website.

Voor meer informatie, kijk ook bij:

Vergadering Gem 05-03-2009