Politiebond ACP

9 maart 2009

Campagne Politietopper(.nl) officieel van start

Door: Frank van der Kuyl

De ACP is een vakbond voor collega's in het (licht)blauw. Politiemensen die midden in de samenleving staan en hun dagelijkse werk professioneel en met een menselijke maat uitvoeren. Of het nu op straat is, in de opsporing of op het bureau: samen maken we Nederland een stuk veiliger.
Ken jij zo'n TOP-collega? Nomineer hem of haar dan nu als politietopper via www.politietopper.nl

Ken jij zo'n TOP-collega? Nomineer hem of haar dan nu als politietopper via www.politietopper.nl

Werk van een TOP-politie. TOP-politie die voor de ACP bestaat uit politietoppers! Professionele collega's die hun werk met hart en ziel doen. Een politietopper is dan ook iemand waar je van op aan kunt. Een collega die trots is dat hij of zij bij de politie werkt.

Nomineer jouw politietopper!
Ken jij zo'n collega? Nomineer hem of haar dan nu als politietopper via het speciale formulier op de website www.politietopper.nl Naast een coverfoto en interview in ons bondsmagazine Politiebericht (rubriek Blauw ben jij), krijgt elke politietopper een grote beker uitgereikt.

TOP-verkiezing
Naast deze fraaie blijk van waardering, maakt de genomineerde TOP-collega's ook nog kans op een prachtige ballonvlucht. Hiervoor moet hij of zij dan wel de verkiezing tot de Politietopper van 2009 winnen. Deze verkiezing vindt plaats aan het einde van 2009 en telt uiteindelijk een negental genomineerden. De dan gekozen Politietopper van 2009 gaat ook mee naar de Politietop die door het ministerie van Binnenlandse Zaken wordt georganiseerd. Ons motto is niets voor niets: Met elkaar naar de top! Kijk voor meer informatie over de Politietop en de Politietoppers op www.politietopper.nl

---