Politie Haaglanden

Vrouw overleden door misdrijf

Den Haag, 09-03-2009

Het TGO-team (Team Grootschalige Opsoring) dat het aantreffen van een dode vrouw in een woning aan de Laakkade onderzoekt, zoekt getuigen. Na een melding van ongeruste buurtbewoners trof de politie vrijdagmiddag 6 maart omstreeks 13.00 uur de overleden vrouw aan. De identiteit van het slachtoffer is nog niet definitief vastgesteld, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om de 78-jarige bewoonster van de woning.

Misdrijf
Uit sectie is inmiddels gebleken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Gezien de verwondingen van de vrouw is het niet uitgesloten dat de dader(s) bloed op de kleding of handen heeft (hebben) gehad. De technische recherche verrichtte gedurende het hele weekend sporenonderzoek in de woning.

Heeft u informatie?
Het TGO-team komt graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben over het aantreffen van de vrouw. Heeft u vrijdag 6 maart tussen 09.00 uur en 13.00 uur iets gezien in de omgeving van de Laakkade, gelegen tussen de Trekweg en de Rijswijkseweg? Heeft u anderszins informatie die kan helpen deze zaak op te lossen? Neemt u dan contact op met het team via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.