Gemeente Middelburg

open

Laan der Verenigde Naties waarschijnlijk eerder open

Op 23 februari zijn de asfalteringswerkzaamheden begonnen op de Laan der Verenigde Naties. De werkzaamheden stonden gepland tot 3 april. Door de samenvoeging van de eerste twee fasen en het goede weer zal de Laan der Verenigde Naties waarschijnlijk eerder open gaan voor het verkeer.

Vanaf maandag 9 maart wordt er al een gedeelte van de Laan der Verenigd Naties voor het verkeer opengesteld. Het gaat om het gedeelte van de Sandberglaan tot aan de kruising met de Beneluxlaan. Het verkeer richting Grijpskerke heeft weer vrije doorgang en de bewoners van Griffioen 2 kunnen hun woning nu via de Beneluxlaan bereiken.

Vanaf 9 maart wordt het gedeelte vanaf de Beneluxlaan tot en met de rotonde Europalaan aangepakt. Bij de rotonde komen nieuwe fiets- en voetpaden. Met asfaltering kan begonnen worden wanneer de busbanden op de Laan der Verenigde Naties zijn vernieuwd. Dat zal vanaf 23 maart zijn.

Berkenlaan
In verband met de uitgevoerde rioleringswerkzaamheden in de Berkenlaan moet er nog een gedeelte geasfalteerd worden. Met deze werkzaamheden wordt begonnen als de asfaltering op de Laan der Verenigde Naties klaar is. De asfalteringswerkzaamheden staan gepland voor de week 14 of 15, 30 maart â 10 april.