Gemeente Heeze-Leende


Herinrichting Bogardeind in Geldrop gestart

Maandag 9 maart is de gemeente Geldrop-Mierlo gestart met de herinrichting van het gedeelte Bogardeind, tussen de Houterbrugweg en de Beukelaar (vanaf de even huisnummers 124 tot en met 158). De werkzaamheden bestaan uit het rooien van de bomen en het verwijderen van de huidige verhardingen. Hierna legt de gemeente Geldrop-Mierlo een nieuw hoofdriool, asfalt en bestratingsmaterialen aan. De vuilwateraansluitingen van de huizen tot aan de erfgrens worden vervangen.

In de periode van maandag 9 maart tot vrijdag 8 mei worden het hoofdriool en de asfaltrijbaan aangelegd. In deze periode is het werkvak afgesloten voor al het verkeer.

In de periode van vrijdag 8 mei tot en met vrijdag 19 juni worden de fietspaden, trottoirs en parkeervakken aangelegd. De hoofdrijbaan is dan weer open voor het doorgaande verkeer.

Bereikbaarheid

De gemeente handhaaft voor de woningen een voetpad van ten minste 90 cm breed, tot het nieuwe trottoir is aangelegd. De bedrijven blijven bereikbaar voor het gemotoriseerd verkeer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas van Lieshout van de afdeling Openbare werken van de gemeente Geldrop-Mierlo, bereikbaar via telefoonnummer (040) 289 37 53.