Internationale handelskansen in beeld met Trademissions.nl


ALMELO, 20090309 -- Trademissions.nl is een nieuwe website, die een overzicht biedt van internationale handelsmissies. Daarmee kunnen bedrijven nieuwe kansen verwerven op uitbreiding en versterking van hun activiteiten.

De huidige economie kenmerkt zich door veel verschuivingen in markten en kansen. Bedrijven en overheden die hier alert op zijn kunnen daar flink van profiteren. Alleen worden veel kansen niet opgemerkt door de beperkte informatie. Daarom heeft Darjan Development het initiatief genomen om nieuws en informatie over internationale handelskansen en handelsmissies overzichtelijk bijeen te brengen op de nieuwe website www.trademissions.nl .

Initiatiefnemer Nomair van Wijk: 'Over handelsmissies leeft bij veel organisaties het idee dat deze zijn voorbehouden aan hogere overheden en grote bedrijven. Maar door de mogelijkheid om direct en persoonlijk contact te leggen met ondernemers in andere landen zijn handelsmissies bij uitstek ook geschikt voor kleinere bedrijven om succesvol tot zaken te komen. Een missie biedt een kader van vertrouwen waardoor veel deuren opengaan voor ondernemers, die individueel misschien vergeefs zouden aankloppen.'

Trademissions.nl publiceert overzichtelijk gerubriceerd nieuws, informatie over komende en lopende handelsmissies en de mogelijkheid om op handelsmissies in te tekenen. Bovendien kunnen organisaties kosteloos evenementen aankondigen op de agenda pagina.

Trademissions.nl moedigt internationaal actieve organisaties aan om bij te dragen in de informatievoorziening om op deze manier gezamenlijk de internationale handel te helpen bevorderen en wederzijds voordeel te genereren.


Over Darjan Development:
Darjan Development is een organisatie gevestigd in Dallas (VS) die sinds 2005 actief is met het faciliteren en realiseren van internationale handelsmissies.
Voor informatie kijkt u op: www.trademissions.nl.