KunstBrigade is uitgebreid met waanzinnige foto's


Kunst op Kunststof

AMSTERDAM, 20090309 -- KunstBrigade heeft in haar online galerie diverse grootformaat foto's van verschillende fotografen toegevoegd.

In een persoonlijk advies wordt gekeken welk beeld het best past in een interieur of bedrijf, maar online bestellen kan nu ook. Beeld en foto's vormen een wezenlijk belang in de communicatie mix, maar ook thuis werkt een kunstwerk inspirerend. Een unieke techniek maakt deze foto's echte kunstwerken doordat ze achter perspex worden verwerkt. Een dunne doorzichtige laag voor de print zorgt zo voor optimale bescherming en blijven de kleuren jarenlang hun echtheid behouden. Museumkwaliteit voor minder.

Voor de liefhebbers van het hollandse landschap biedt de categorie landschap een schat aan foto's. Maar ook voor in de keuken is er volop keuze. Denk bijvoorbeeld aan een grote foto van een favoriete groente, een recept of een serie exotische portretten. Perspex is goed schoon te maken, dus vieze luchtjes of vet zijn geen probleem. Alle beelden zijn ook in behang verkrijgbaar. Daarnaast leent deze techniek zich ook voor eigen beeldmateriaal.


Op afspraak is onze studio/showroom te bezoeken! Wil je eerst een voorbeeldje zien? Vraag dan een gratis sample aan!
Voor interieurontwerpers is het lenen van een van onze kunstwerken mogelijk nu ook mogelijk. Neem hiervoor contact op of kom langs. Ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe foto's en illustraties van beginnende of afstuderende fotografen.
KunstBrigade
t.t. Neveritaweg 15 N11
1033 WB, NDSM werf
Amsterdam





Ingezonden persbericht