DividendPlaza groot succes


SASSENHEIM, 20090309 -- Nog geen jaar is de website DividendPlaza.nl actief en de bezoekersaantallen blijven maar stijgen. Het zusje van de grote beurswebsite BeursPlaza richt zich helemaal op dividend- en bedrijfscijfers.

De website geeft een overzicht van bedrijfsnieuws. Kwartaal- en jaarcijfers worden direct geplaatst en er worden van tijd tot tijd tips gegeven voor de langere termijn belegger die uit is op een mooi dividend. "De bezoekersaantallen stijgen elke dag weer, hier vinden beleggers blijkbaar wat ze nodig hebben", aldus Ruud Hoefnagels die de website heeft gestart. "Het leek ons van belang om naast onze huidige activiteiten extra aandacht te besteden aan bedrijfscijfers, met deze website willen we een duidelijk overzicht van bedrijfscijfers bieden voor onze bezoekers."

De redactie van de website is momenteel bezig met het selecteren van aandelen voor de lange termijn, die naast mooie koerswinsten ook een goed dividendrendement bieden. Wilt u in deze economisch moeilijke tijden wat meer rust en als eerste bedrijfscijfers inzien, dan kan DividendPlaza u helpen.





Ingezonden persbericht