Eerste officiële learning center voor Microsoft CRM trainingen gestart


Microsoft certificeert Gold Partner PerfectView voor Learning Solutions

VIANEN (UT), 20090309 -- PerfectView is sinds donderdag 5 maart officieel Microsoft Certified Partner for Learning Solutions. Hiermee is de CRM-specialist uit Vianen het eerste en vooralsnog enige trainingsinstituut dat zich heeft gespecialiseerd in het trainen en certificeren van cursisten voor Microsoft Dynamics CRM.

Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (MCPLS)
Deze MCPLS-status heeft PerfectView onder meer te danken aan de in dienst zijnde Microsoft Certified Trainers, een goedgekeurd ondernemingsplan, de vereiste hoge klanttevredenheid en de gestelde vereisten voor hardware en facility's.

Microsoft Gold Certified Partner | ISV/Software Solutions
PerfectView is ook al geruime tijd Microsoft Gold Certified Partner. Microsoft erkent met de Gold status dat PerfectView over die kennis en vaardigheden beschikt waardoor klanten tevreden zullen zijn over de geleverde Microsoft producten en technologie. Aan de basis van het succes staan 15 gecertificeerde CRM-specialisten. Daarnaast voldoet PerfectView ook aan de strenge eisen die Microsoft stelt aan klanttevredenheid en -referenties. Bovendien heeft PerfectView de status van Independent Software Vendor. Dit houdt in dat PerfectView gespecialiseerd is in het ontwikkelen en op de markt brengen van softwareoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM.

PerfectView biedt totaaloplossingen voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen. Sinds 1984 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van de eigen PerfectView CRM software en als leverancier van Microsoft Dynamics CRM.





Ingezonden persbericht